Prinsessan På Ärten

Onsdag.. mitt i veckan

Publicerad 2011-08-31 18:18:46 i Allmänt,

Fick hem namnlappar till Mollies kläder idag. Blir mycket finare än att stryka på än att sitta och kladda med penna i kläderna. Väl värt varenda krona, får testa ikväll och se om de sitter på bra. Beställde hem dom HÄR.. 

Hörde att Hannis hade varit duktigt och orkat sitta upp på sängen idag. Hon är så tapper, och jag är imponerad! <3 Hjärtat värker av ömhet bara jag tänker på barnen.

Mollie är sjuk, märkte inget imorse eller när vi kom hem. Hon var lite frusen och kröp ner i sängen, somnade som en stock och vaknade med röda kinder o frossa. Hon ligger och darrar på 40-strecket. Fått på sig myskläder, burit ut henne till soffan, fått alvedon och blodpudding till middag. Ibland kan barn bli friska bara av att få sova ett natt. Förhoppningsvis är hon på bena imorgon igen. :) Är hon på bättringsvägen så ska vi åka och kika på Tobbe som spelar match o även hämta hans Moped. :D

lördag börjar Funkykidz, söndag är det städdag på dagis och sen kalas, måndag är det klädparty hos Mia. :) Så jag vet vad jag ska göra mellan alla nattpassen. ;) Ser jag fram emot..
Har lyckats få den där natten i år igen då man ställer tillbaka klockan. Fiii satan va den är tuff.. psykologiskt tärande. Finns inget värre pass på hela året..

Mollie gungar under fika pausen upp till Oslo

dålig kvalite o grynig bild, men så himla gott gäng. TGIF med världens goaste gäng!!

Mollie & Hannis busar.. <3

Världens bästa tjejer!

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela