Prinsessan På Ärten

Hundhuvud

Publicerad 2011-10-31 17:26:51 i Allmänt,

Får ju villigt erkänna att bloggen har varit lite ner prioriterad. Det är så mycke annat som tar min tid och energi.

Idag har ialla fall facket tagit mitt schema som skräck exempel in på möte för att påvisa att nya schemaprogrammet ej fungerar. Vi får se hur det slutar! Jag vill jobba, och jag jobbar gärna!! Men det finns en nivå på hur man får lägga skiftpassen. Man ska helst vara lite livsduglig den lilla fritid som blir över.

Julen ser jag fram emot! Mollie är hos mig både julafton & juldagen. Johanna & Tobbe är hemma över jul och nyår!!! Ola har frågat föräldrarna och systern, så de kommer kanske ner också. :) Ska bli helt underbart!!!
Göra julgodis kväll är inplanerad. Tjolöholms julmarknad blir det också, en tradition som måste hållas.. ;)

Igår var jag och 4 andra tjejer på en Tapas resturang här i stan som heter Mananas. En form av söndags middag kan man nästan säga. Skönt att umgås lite, och känna att helgen inte vara spenderades sovandes eller jobbandes. Sen tog jag en kvällspromenad till jobbet och gjorde söndags natten.

I huset går det framåt, imorgon ska vi över och dra upp sista gipsplattorna. Mollies rum fattades 1bård.. EN ENDASTE lite BÅRD.. helt otroligt.. får hosta upp lite mer pengar.. ooooollllaaaa?!!!! ;)
Sen ska jag jobba kvällspass och städa mullebo, sätta upp ett par trädliknande fack på väggen och hem för att sova.

Packa fronten.. det går sakta men framåt.. svårt o veta va man ska packa ner och inte. Det är lite trögstartat, men alla garderoberna är sorterade och fint nertryckta i svarta soppsäckar.

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela