Prinsessan På Ärten

Gäst spelar

Publicerad 2009-01-31 13:15:59 i Allmänt,

Har äran att besöka Hising-"island" denna morgon. Kaffe står inom räckhåll och sitter nu här med laptop i famnen.
Gårdagen var super kul i alla dess former. Magmunnen vill väl påstå att jag var lite för ivrig med drycken, men det rättar till sig med pasta salladen från igår. ;)
Kan tyvärr konstatera att man som 30+ are inte är lika bra på att piggna till efter en natt på dansgolvet. Från midjan och ner så känns musklerna ömma och stela. Klackar hör inte längre till vardagen. =)

puss min lilla fina dotter, kommer snart hem och nosar på Dig

Party

Publicerad 2009-01-30 10:52:46 i Allmänt,

Idag fyller en tjejkompis år och det måste ju firas! Ska hem till henne som en stöttande (??!?!) hand i matlagningen. Ser fram emot ännu en kväll med trevligt sällskap, god dryck & mat... sen blir det spontan dans vilket alltid ger någon nått form av leende. ;) (tydligen kan man göra moonwalk till Amy.D)

Grattis Malin på Din dag!!!

Nu ska jag & Mollan gå ner till Kållered. Ganska härlig dag, med en mindre go dotter. :/ Hur länge kan man skylla på att det är tänderna som gör henne grinig?!!!

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela