Prinsessan På Ärten

Tisdag

Publicerad 2009-03-31 13:39:09 i barnfoto,

Tog mig en sovmorgon. Min lilla skrutta har varit lite orolig och hostig i natt. Så när hon började prata på imorse så satt kroppen fast i madrassen. Skönt att sambon jobbar kväll denna veckan. Och på torsdag börjar hans 50% pappa ledighet, o jag kommer börja jobba 50%. Känns jätte konstigt. Men det är dags & lämna över rodret lite...


1år sedan Mollan var på första babysim

1år sedan jag & mollie var på första onsdags träffen. =)

sikken dag

Publicerad 2009-03-30 21:22:30 i Allmänt,

Måndagen var kall i vinden, men resten har varit på topp...

Efter öppna förskolan så åkte vi hem, dockan behövde sova lunch. Sedan åkte vi in med kompisen till slottskogen, förhoppningen var ju att barnens zoo hade öppnat. 25/4 10-17 kan jag berätta att tid & datumen är. Men tappra som vi är, så gick vi runt och tittade i "djur burarna". Mollie var alldeles till sig... försökte ordagrant klättra in till älgen. Och när kinderna var kalla & bena trötta så stegade vi mot "tintin" och lunchade. Efteråt blev det en liten promenad till, innan vi väl var i varm bil igen.

Nu på kvällen kom moster på besök. Lite kaffe och tv sällskap är som alltid jätte trevligt!!!

inte lätt & hålla i en dotter som vill i...
 

mammas lilla klätter-mus


anledningen till att hon sitter kvar i sulkyn är den ständiga kampen & wrestlingen som krävdes för att få henne tillbaka i vagnen varje gång man skulle försöka ta sig vidare till nästa "djur". Så man fick välja ibland att låta fröken sitta kvar...

hehe... jaaa... varför är denna bild med, jooo! Granne med denna pippi så gick det tydligen RENAR, *harkel* njaaa... vill ju påstå att det var Dovhjortar. Och allvarligt, påfågel hanar måste väl vara fågelartens fjolligaste karl?!!
 

Ett jätte tack till fotografen för bilder & sällskapet!!!

Måste även rätta mig själv och säga att det var ju i UPPSALA "halv åtta hos mig" är denna veckan. Det är ju först NÄSTA vecka dom är i Göteborg!!! Nu ska jag fixa morgon dagens middag... =)


Vecko start

Publicerad 2009-03-30 12:55:47 i Allmänt,

Denna vecka har startat på bästa sett. Sovmorgon, Ebba har slutat vråla hela nätterna efter grannpojkarna, öppna förskolan med sång & målat, fika och dugligt väder. ;)

Ikväll är "halv åtta hos mig" i Göteborg! Det får man ju inte missa.
Och kan ju erkänna att mina resnerver har börjat "kicka in". Det är ju bara 2v. kvar till GlasGow. Åhhhh, va jag längtar. Perfekt att möta våren där några dagar.

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela