Prinsessan På Ärten

onsdag!!

Publicerad 2011-06-29 22:53:00 i Allmänt,

(bild lånad)

Min dag går i slow motion.. :/ Det får vara så.. ialla fall idag.

Har beställt hem foton från Marmaris. :) Äntligen är det gjort, har så mycket som inte är framkallat på datorn. Och visst är det något extra speciellt med att kunna bläddra igenom ett fotoalbum?!

Saknar Mollie, skönt var det att prata med henne igår. Sötnosen skulle bada idag på dagis i sjön. Är så stolt över min dotter. Va hon anpassar sig, alltid lika glad, bestämd och busig. Ibland förvånar hon mig med alla sina små kloka ord.
älskar dig!!!!


3pass kvar

Publicerad 2011-06-28 13:01:16 i Allmänt,

Helt otroligt, nu kommer sommarvädret precis lagom till min semester börjar. Jobbar idag och imon, sen ser jag inte arbetsplatsen förän i augusti igen. :) Och med tanke på att vi reser på fredag så är det ju alldeles perfelt för solen att värma upp badtemperaturen i havet så länge. Det kommer bli många dagar vid kusten när vi kommer hem igen. Jag tycker om syrrans hak som hon visade oss. Sedan är det underbart på smarholmen, långgrunt och barnvänligt.
Fast först fokus NU-tid. Kaffe ska ner i magen och omvandlas till energi, morgonrocken ska bytas ut mot arbets uniformen.
Ha en härlig tisdag.. så syns och hörs vi snart!!!

snart är vi här och fyller poolen med lek och bus... =)

Mollie vilandes på en av solstolarna vid pool området, Marmaris..

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela