Prinsessan På Ärten

Förändring

Publicerad 2009-11-21 11:34:59 i Allmänt,

NU får sidan en mer höstlig look. Har tänkt tanken senaste veckorna, men det är ju lite pysslande. Inspirationen kom denna morgon när vänner påpekade färg sprakande prickarna. ;) tack för hjälpen... =)

Såååå, då fortsätter jag hälla i mig kaffe! Återkommer...

Godmorgon

Publicerad 2009-11-20 09:24:02 i Allmänt,

Dygnen är trasiga och så även min sömnrytm. Det är sista passet idag, känns nästan som "dagen före doppare dagen". Jag ser verkligen fram emot helgens lugn. Blir Ullared på söndag, men tror inte vilket form av julstress det än blir så kommer det nog inte kunna sätta klorna i mig. Jag är lugnet själv, för tillfället...

Igår var Mollie, pappa, moster, Sebbe, mormor & morfar på Tjolöholms slott. Tyvärr är det inte många bilder som blev bra, mycke mys belysning och tända ljus gör gärna fotona gryniga och väldig suddiga. Men det var tappra fotografer som inte gav upp. Tomten hade tydligen inte riktigt gått hem. Men Lussekatten & pepparkakor slank lätt ner.Så nu är det dags för mig att ta en dusch och åka & rasta kollegorna... ha en underbar fredag!!!Mitt i veckan

Publicerad 2009-11-19 01:23:14 i Allmänt,

Tiden mellan arbetet har gått förbi ganska "lulligt", det har varit en kamp att hålla sig vaken. Och orken utblir till allt annat som bör göras. Men börjar se ljuset i tunneln. Har 2st pass kvar, så är 7dagar i rad gjorda. Har varit riktigt osocial den här veckan, vet flera av mina vänner som jag borde, och ska ringa. Det ligger och gnager i bakhuvudet varje kväll när jag lägger mig. Och innan jag somnar så säger jag "imon ringer jag".

Tänkte även bli lite mer aktiv i foto biten. Har inte klickat knappt ett kort på Mollie eller nått annat sista månaden. Skrämmande, brukar ju alltid ha ett hundra tal att välja mellan. ;-) Behöver också sätta mig ner och skicka efter foton sommarens bravader.

I helgen är tanken att vi ska ta oss en runda till Ullared. Dags att göra lite "bra o ha" inköp.
Sov gott

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela