Prinsessan På Ärten

Nu så...

Publicerad 2013-05-31 19:25:43 i

Dagens måste e avklarat!! Nu blir det öl i kvälls solen och plocka undan i dockans rum. Kommer vara utan henne i 1 1/2v... smärtsamt!!


Lång helg !!

Publicerad 2013-05-31 10:01:16 i

Det blir en lång helg att beta av. Sen på måndag går jag på semester. Helt underbart !!
Igår var jag och Mollie i stan. Vi köpte 2st nya bikinis till henne. Sen mötte vi upp min tjejkompis & hennes dotter. Det blev filmen Epic och Donken till middag.

Medåkningen i Borås va kanon trevlig. Dagen var väldigt intressant och alla jag träffa var super härliga. Jag stormtrivdes!! Vi var verkligen överallt .. och vi åt på ett kanon ställe. Italiensk liten krog på Yxhammarsgatan, minns inte va den hette men den rekommenderas varmt. Ska dra dit Ola o dotter när vi nån gång e på djurparken. Annars åker man ju aldrig dit. ;-) Kungsbacka är min mys-stad!!


Godmorgon!!

Publicerad 2013-05-29 05:58:47 i

Så var jag på 100 bussen påväg strax mot Borås. Ett 11tim pass väntar och jag förbereder kroppen med kaffe o vila. Ska bli jätte skoj! Alltid pirrigt när man ska kliva in som praktiken. ;-) Taxi har jag redan bokat, så dit hinner jag någorlunda i tid.
Igår var jag ruskigt sliten. Gick och handla direkt efter jobbet, Ola hämta upp mig o sen Mollan. Fixade korvstroganoff & chokladpudding. Sen medans lillan kika på bolibompa vila jag. Efteråt titta vi på Stuart Little, filmen.
Har ni sorterar i erat energi skåp? På vad och vilka ni lägger energi och om det är ett ge & ta eller helt utdränerande?! Tycker själv det är svårt, får påminna mig gång på gång att välja, ska jag slösa eller spara på energin. Det är inte lätt, men vill ta vara på den till dom och det som är viktigt för mig!!

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela