Prinsessan På Ärten

Mysdag

Publicerad 2012-12-24 00:26:06 i

Varit i Haga på julmarknad, tagit en öl på Bishop arms och sedan väl hemma efter snöstorms promenaden, spelade vi bingolotto, ätit gott & myst!!
Ojdå

Publicerad 2012-12-20 14:59:20 i Allmänt,

Märker snabbt att jag varit ruskigt dålig på att uppdatera mig. Med juletider så kommer det plötsligt in massa annat som distraherar. :-)
Ska in nu och fixa lite, och imon bär det av till Ullared. Behöver handla både för barnkalas och julklappar. :-)
 
Det har varit en lång helg, gick på lördag och avslutade helgen igår morse.Har vänt på dygnet så jag är uppe halva nätterna och sover bort dagen. Får ångest varje gång jag inte kommer upp ur sängen. Kroppen bara tvärvägrar. Ungefär samma känsla som man var trött tonåring.
 
Ha en riktigt härlig helg om ni inte kikar förbi under tiden..!!!

mastodont helg

Publicerad 2012-12-17 21:05:56 i

Jobbar som en gnu.. går av min helg på onsdags morgon. Tog lång sovmorgon efter natten, gick upp och gjorde snabbt scones som vi hade till frukost. Ola hade handlat Expresso när de var i Ullared.
Perfekt start på ny vecka!!


Mollie hade fackeltåg på dagis. Första året jag inte hinner delta. Så himla trist.. saknar henne!! Trösten är att jag är lååååång ledig nu när hon kommer, så vi hinner göra lite roligheter. :-)

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela