Prinsessan På Ärten

OFF

Publicerad 2009-08-31 17:18:59 i Allmänt,

Imorse när jag kom hem efter nattpasset så var jag gott mör. Somnade snabbt, men låg sedan och vaknade till med jämna mellanrum. Vid halv tolv gav jag upp och gick upp. Super pigg.. men nu när klockan börjar närma sig bolibompa så är ögonlocken väldigt tunga.

Mollie har nu börjat prata ännu mera. Härmar mer och mer ord, sjunger hela tiden och dansar så fort hör minsta antydan till musik. Hon vill gärna att vi ska ligga tillsammans i sängen och titta på barnprogramen. Så mysigt att ligga och nosa på min lilla tjej. Nackdelen är att man är i farozonen för att somna.

Nu ska jag fixa till köttbullar o stuvade makaroner, och sedan kvälls rutinerna

lite foton från helgen kommer imorgon.

Mitt i natten

Publicerad 2009-08-31 02:28:07 i Allmänt,

Får Gratta IFK Göteborg till en storseger mot Elfsborg. (4-0) Inte illa...
Jobbade som sjukvårdare, eller jobba och jobba... alla höll sig på bena och mådde bra under matchen.

Mollie, pappa och två vänner var ute på Säve och kikade på någon Aero show. Med flygvisningar!!! Hon fick användning av sina hörselskydd. ;-)

sov gott mina vänner

Lördags kväll

Publicerad 2009-08-29 21:55:50 i Allmänt,

Nu står det inte längre "bas" under medlemsnivå. Jag har stigit i graderna och det heter nu grundnivå. Himla fint!!! Alldeles rörd och tacksamt för att jag har lyckats skriva hela 391 inlägg. Hade inte en aning om att jag hade så mycke att skriva.

Vill börja med att säga, Grattis Lena Berntsson för en kanon insatts idagens Finnkamp!!! Kom 3:a på 200m och vann med lagkompisarna staffetten. Imorgon är det 100m, och jag kommer håller tummarna för dig vännen.


foto lånat från GT hemsida

Dopet gick alla tiders, var nog nytt personbästa för prästen!! Sammanlagt var det knappa 20min. Vet inte om han hade bråttom, eller om han såg att bänkarna var fyllda av mer barn än vuxna och kände att vi inte skulle svettas längre än nödvänligt!!! Jag var ialla fall evigt tacksam, för roliga saker att underhålla Mollie under tystnad började tryta i slutet. Mollie var hal som en ål och förstod inte alls varför man skulle sitta på sin rad, alldeles stilla. Det var även roligt att träffa alla släktingar och kusiner som nu har gigantiska familjer. Otroligt va vi har förökat oss de sista åren.

Fiske har också varit ett tema under kvällen. Jag & dotter var hemma. Medans min sambo och två vänner gick ner till "våran sjö" och slet i de stackars små aborrarna. Nappat hade det gjort, men de kraftigaste rycken och förmodligen STÖRSTA fiskarna slet sig tydligen innan de ens fick upp dom till vatten ytan.

Nu ska jag avnjuta lite lösgodis på sängen. Imorgon väntar nya spännande saker. Kommer bland annat befinna mig på IFK Göteborgs matchen. Så syns vi inte där så syns vi här...Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela