Prinsessan På Ärten

HÖGANÄS

Publicerad 2009-07-26 15:07:48 i Allmänt,

Så äntligen var det dags att försöka sig på att vis lite bilder från våran lilla "roadtrip"


Här möter vi upp Moster & hennes sambo i Mellbystrand. Dom hade varit i Hultsfred och fått uppleva Metallica... inte alls avis. Vi tog en lunch där innan vi åkte vidare till Båstad för lite "shopping", därefter gled vi längs "italienska rivieran" till Hovs Hallar.

  


  

Efter lite stenbygge på stranden så åkte vi till Höganäs och trotsade monsoon regnet genom att gå ut och äta, sitta på deras uteservering med filtar och höra regnet dåna i taket... Hög mysfaktor!!!

 
Sedan väl på hotellet blev det lite dryck och gott på rummet... dottern slog nytt rekord i att vara vaken. Tror inte hon somnade förän efter 12 på natten.

MEN hon var tapper....

Ja och som ni kan se, så är det en salig blandning mellan mousserat, välling, nötter, napp, frukt och godis... precis som det ska vara!
  

I tisdags efter frukost åkte vi in till höganäs och strövade omkring, köpte en tröja till dockan och sedan fikade vi på ett jätte mysigt kafé som ni ser i bakgrunden!

NIMIS NÄSTA:

  

  

Får nog ge mig här för stunden, för nu måste jag börja packa...
men mera minnen o Höganäs kommer en annan dag!!!

Ha en härlig helg...
*kram*Funderar

Publicerad 2009-07-24 21:12:07 i Allmänt,Har suttit och börjat lägga in bilder här från höganäs... MEN det känns lite trögt.. bilderna tar lite tid och jag har över 150st foton från den resan. Så jag avvaktar EN DAG till... kanske om jag blir riktigt energisk så slänger jag in bidlerna redan ikväll.
Här är ialla fall min lilla älskling från när hon & pappsen hade badat....

Tilbaka blick

Publicerad 2009-07-24 13:19:28 i Allmänt,


Gråbo helgen innehöll allt av det goda man kan tänka sig. Tacos, sangrias, vin, kött & potatis gratäng, kaffe, badning, matat hästarna, godis, grönsaker & dip, öl... fredagen var jag själv uppe, lördagen åkte jag hem en kortis och packade ner lite saker till Mollie och tog med henne upp. Trodde jag skulle möta motstånd när hon skulle sova, men det var inte mycke mer än att hon satt och pratade en stund för sig själv i sängen. Vi hade ju innan varit ute hos hästarna och hönsen, alla intryck måste ha gjort henne för trött för att göra större motstånd för "John blund".
På morgonen tassade jag upp och gick ut & matade hästarna, värmde gott i magen när man hör hästarna gnägga mjuk när man kommer. Åh, va jag saknar stallet ibland, dofterna, lugnet och ljuden...
När vi kom hem kändes det nästan lite tomt... man gick hemma rastlös som en "värp sjuk höna". Så himla mysigt hade jag & mollan det!

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela