Prinsessan På Ärten

Sporadiskt

Publicerad 2009-10-30 20:19:01 i Allmänt,

Har inte gett bloggen allt för mycke tankeverksamhet den senaste månaden. Funderar inte på att variera inläggen eller överösa er med bilder. Det blir säkert mer längre fram, men kroppen o knoppen försöker fortfarande inse att jag jobbar 100%. Nu ska jag strax bege mig till jobbet. Två helg nätter väntar, och på söndag hittar ni mig på IFK-AIK matchen... jobbandes, eller förhoppningsvis så får jag stå och kika och alla håller sig på bena. Det ska bli väldigt trevligt ialla fall.. hmm.. kanske inte rätta orden för en AIK klack...

Mollie min lilla docka har haft Halloween disco på dagis. Hängde massa spindelnät och andra dekorationer i lekrummet. =) Sedan kom farmor o farfar på besök, så hon fick visa sitt rum och pratat av sig. Underbart är det ialla fall att höra henne sjunga när hon vaknar.

Nä, nu ska jag ut i det kolsvarta mörkret på cykeln och håller tummarna för en lugn frisk helg. ;-)

Kick off

Publicerad 2009-10-29 11:31:15 i Allmänt,


bild lånad fr. google

Jag har spenderat 2dagar med jobbet på "kick off". Det har varit helt otroligt, god mat, trevligt sällskap och världens utsikt!!! Kommer absolut åka hit privat igen. Bastun är ju helt otrolig... med panorama fönster ut mot havet där man kan ligga i sin "solstol" och dricka juice.

När jag kom hem så var Mollan lite snorig igen. Som tur är, så har vi en "egen" dag idag. Så hon får vila, leka och mysa. Vi har varit nere på Ikea och ätit frukost med 2kompisar. Så nu är vi mätta och belåtna. Mollie borstar sin docka (utan hår) iförd i sina nya vinterkängor. Det är dom skorna som åker på HELA tiden här hemma..

Suck

Publicerad 2009-10-21 09:06:45 i Allmänt,

Hade skrivit ett inlägg, men så låste sig allt när jag skulle lägga upp en bild. *morr* jaja... det är väl bara att skriva om allt igen, kanske i mer förkortat format.

Idag har jag och min lilla tjej, mor & dotter dag. Tänkte åka in till stan och handla ett par vinterkängor & ta en smaskig fika. Däremellan får det vara fritt utrymme, beror lite på hur snabbt Mollie blir rastlös i vagnen. Det är skönt med de lediga dagar man har från jobbet och hon är ledig från dagis. Så man kan umgås, leka, prata, busa och kramas!!!


Och hur kaotiskt det än blir i stan, så kan jag ialla fall säga att vi hade tur med vädret. Sol med lite moln och upp till 9-10grader. Inte illa för att vara i mitten av oktober. ;)

Vill bara skicka en stor varm kram till min lilla syster!!!
        

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela