Prinsessan På Ärten

Go morron...

Publicerad 2010-01-21 10:00:03 i Allmänt,

Vi vaknade och möttes av snöflingor. Paraply sulkyn har helt gett med sig och pulkan var på dagis. Så det var bara att kombinera bära, och kortare sträckor gå i slow motion med den lilla handen ingrottad i min hand. Mollie tittade lite argt på min vante när vi var i höjd med sjön. -Mamma, hand hal, håll! Det var bara att ta ett lite hårdare grep om den lilla handen. Morgon humör har mitt hjärta!

Har haft massa konstiga drömmar, snurrar, insett att kuddarna måste vara missformade. Och imorse skyllde jag på att det måste bero på att R. drog bakluckan i huvudet på mig. Jag plockade ur varor och skulle "resa mig ur". Samtidigt tyckte han det var en bra idé att stänga luckan. Det är ju inte lite kraft man använder för att dra igen den med.

Men nu har man äntligen beställt en sulky! En riktig sulky.. en alldeles fabriks ny. Brio sulky Sitty 2010
 
Visst e den fin!! Det är även den här färgen vi har valt (olivgrön). Fanns i massa fina färger men ville hålla det relativt neutralt. Dom ringer mig när den har landat i butiken. Skulle ta ca 2v. att få den levererad. Väntar förväntasfullt..

Längtar efter Våren

Publicerad 2010-01-20 16:20:04 i Allmänt,

Ingen annan som börjar tröttna minus graderna? Kalas.. toppen... great... kul att vi äntligen har haft en riktig vinter men räcker det inte nu? Kan inte det vita smälta undan och ge plats åt lite blommor och grillfester?!!!


bild från min trädgård

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela