Prinsessan På Ärten

NATTPASS

Publicerad 2009-12-30 16:48:27 i Allmänt,

Så var det bara att förbereda sig på 2st nattpass. Det blir till att försöka sova så mycke man bara kan, hålla i sig hårt och hoppas att nyårsdagarna går relativt smidigt. Jag vet att imorgon natt kommer bli gräslig.. många som kommer vakna upp till 2010 med ångest, och blåmärken.

Har funderat på om man skulle ge nått nyårs löfte. Finns många saker jag skulle vilja ta tag i. Jag vill hitta något som bara är för mig.. en liten morot. =)

Önskar er alla ett par super mysiga sista dagar på 2009!!!
                                                      

 

Trötter

Publicerad 2009-12-28 10:41:17 i Allmänt,

Börjar tappa tålamodet...

Jag är konstant trött, och inte bara lite gäspande. Utan känner mig riktigt tung i kroppen, huvudet känns seg arbetat och jag vill bara lägga mig och sova hela tiden. Tar varje tillfälle jag får till att vila. Det spelar ingen roll om jag får 4tim sömn eller 12tim, jag är lika trött.. blir aldrig pigg. Kan inte minnas när jag vaknade en morgon, steg upp ur sängen, drack kaffe och kände mig pigg. Istället när jag vaknar så känns det som något sitter på ögonlocken, och musklerna känns ömma.

Har gått och hoppats på att det kanske var det dåliga blodvärdet under min graviditet som gjorde det. Men nu var det ju 2år sedan snart Mollan dök upp. Och när jag var på Previa så låg HB alldeles ok. När nya året kikar in så ska jag ta tag i att gå till VC. Jag orkar inte vara så här trött mer...

Söndag

Publicerad 2009-12-27 23:51:26 i Allmänt,

Nu börjar dagarna ta slut för 2009. Och snart är det dags att försöka lära sig skriva 2010, -10. Känns väldigt underligt. Jag minns när jag började som undersköterska på ett äldreboende utanför stan hur de gamla hade födelsenr som började med -10, -13... och om några dagar kommer -10 ha en helt annan innebörd.
Ja, jag vet... lite flummigt tänkande mitt i natten.

Julen har varit underbar. Har massa fina bilder. Eller jag har inte, kameran gav upp och dog på julaftons morgon. Underbart... Så imorgon är det dags att kasta in skiten till någon som kan fixa, trixa till det. Det är frustrerande att inte kunna ta foton. Min älskling fyller snart 2år. Bara 2v kvar, och jag känner mig redan stressad. Blir snart bundis med gaviscon om jag inte lugnar mig.

Mollan har nämnt Philip (kusinen) varje dag sedan julafton. Hon fick ju ha honom i knät och det vill hon mera.

tack alla för en fantastisk helg... är jag något frånvarande närmsta 1½v så är det för att jag kör 9dagar i rad från och med tisdag!

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela