Prinsessan På Ärten

Onsdag

Publicerad 2014-04-16 13:48:58 i Allmänt,

Imorgon åker vi och det är mycke som ska packas innan dess. Blir en låååång kväll och lite små stressigt imon. Ska hämta Sessan vid 10-tiden. Tänkte jag skulle hinna göra lite resfika.

Efter påsk ska jag kolla upp på Hills om de har nån kurs för gröntkort eller va det nu heter, så man får använt klubborna något i år. :-)


Hallååå hej !

Publicerad 2014-04-15 23:11:24 i Allmänt,

Vilka goa kollegor man har. Goa skratt, snörvel snörvel !! Nu ska jag hem och kylskåpsplundra, är vrålhungrig.

Har jag berättat vi har en gosse på besök?! Det är en 21årig son till Olas barndomskamrat som kom i lördags. Han ska vara här i Göteborg på praktisk i 8v och då får han bo hos oss. Super trevlig, och ett stort plus att han övar gitarr. Jag gillar live musik...!!

Försöksdag 1

Publicerad 2014-04-15 13:31:07 i Allmänt,

Efter tryckt i mig några tabletter så är jag redo för att åka och jobba. Duschen och kaffet piggade upp bra, nu gäller det bara att ha en stadig dos resten av kvällen !
Om 2dagar åker vi till Orsa. Blir påskfirande där uppe i år igen. :-) Johanna kommer ner från Östersund också, ska bli kanon kul !!
Har ni sett Mölndals centrums påskpynt ?? Värt ett besök, så gulligt !! Torget med blommande träden och alla fjädrar är jätte fint !

Om

Min profilbild

**Majsan & Mollan**

Har inför 2009 tänkt förlora mitt sista baby-hull, och varför inte låta vänner & främlingar ta del av min "kamp". Sedan får ni ju då också stå u med vardags & barn snack.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela